🍕 Pizza cu blat cu indice glicemic scăzut

🍕 Pizza cu blat cu indice glicemic scăzut

Descoperă blatul de pizza de la FiberPasta, ideal pentru gurmanzii sănătoși!
𝐂𝐮 𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐞 𝐠𝐥𝐢𝐜𝐞𝐦𝐢𝐜 𝐬𝐜ă𝐳𝐮𝐭 ș𝐢 î𝐦𝐛𝐨𝐠ăț𝐢𝐭 𝐜𝐮 𝐟𝐢𝐛𝐫𝐞 blatul nostru se gătește rapid, în doar 5 minute, garantând o experiență delicioasă fără a compromite stilul de viață sănătos.
🥫Pentru topping, alege sucul de roșii cu indice glicemic scăzut, care nu doar că este gustos, dar și prietenos cu nivelul tău de zahăr din sânge.
🥬Adaugă ANDIVE pentru un plus de nutrienți și beneficii speciale pentru diabet de tip 2.
🥬Sărace în calorii: Acest aspect este util pentru gestionarea greutății, un factor important pentru persoanele cu diabet de tip 2, deoarece obezitatea poate agrava simptomele diabetului.
🥬Bogate în nutrienți: Andivele conțin antioxidanți, vitamine (cum ar fi vitamina K, vitamina A) și minerale, care sprijină o sănătate generală bună.
🥬Ajută la reglarea apetitului: Datorită conținutului de fibre, andivele pot contribui la senzația de sațietate, prevenind astfel consumul excesiv de alimente și gestionând astfel aportul caloric.
Mod de preparare: Blatul se scoate din folie, se unge bine cu sosul de roșii se presară tipul de brânza preferat - noi am folosit Mozzarella vegană, se asează frunzele de andive peste , se poate stropi cu putin ulei de masline si se baga timp de 7-9 minute la cuptorul preîncălzit la 240 grade. 
Și pentru că este POST, nu uita că poți înlocui mozarella cu brânzeturi vegane, alegerea perfectă pentru a completa această delicatesă.
Cu 🇮🇹FiberPasta, te bucuri de o 🍕pizza savuroasă, sănătoasă și pe gustul tuturor. Poftă bună!
🍕BLAT DE PIZZA CU INDICE GLICEMIC SCĂZUT: https://diabetoline.com/.../baza-pt-pizza-cu-indice...
🥫SOS DE ROȘII GUSTOS CU INDICE GLICEMIC SCĂZUT: https://diabetoline.com/.../sos-rosii-cu-condimente...